Hasan bey, bir talebim oldu çözümlenmedi, belki haberiniz yoktur diye buradan yazıyorum. havuzdan siteye gönderirken içerik peş peşe gönderildiğinden hata mesajı alıyorum aralarında belli bir süre 10-15 saniye fark olunca başarılı oluyor ancak aynı anda veya 1-2 saniye farkla gönderilince hata veriyor.

birkaç kez desteğe yazdığım halde hep hostinge yada eklentilere bahane bulunuyor. hostingle konuşuyorum ayarlar optimize edilmiş herhangi bir hata yok diyorlar. hatta hostingi bile değiştirdim oda olmadı. benim istediğim bizim için faydalı olan bu sistemi kullanmak istememiz ancak tam faydalanamıyoruz. 3 dakikada 1 içerik eklenecek opsiyon eklense herşey düzelecek benim açımdan veritabanı hatası mesajı da dahil sorunun büyük kısmını halledeceğiz. ancak bu gün destek mesajlarına baktığımda şu mesajı gördüm. daha önce "sırada" mesajı alıyordum şimdi ise "Biliyorsunuz ki binlerce kullanıcıya hizmet veriyoruz, dolayısı ile kararları çoğunluğun istediği şekilde almak zorundayız, Havuz sistemimiz herkes tarafından arka arkaya içerik istediği için bu şekilde çalışıyor siz sorununuzu kolayca, host değiştirip gereksiz eklentileri kaldırarak çözebilirsiniz.
İyi Çalışmalar"
eminim başkalarında da bu hata mesajı çıkıyordur. bende bir müşteriniz olarak havuzdan siteye eklemeye bir seçenek eklemeniz zor olmasa gerek. lütfen bu seçeneği ekleyin en önemli sorunum hallolsunki bende aboneliği devam ettirip bizim için büyük kolaylık olan bu sistemi kullanmaya devam edebileyim. farzedelim sadece benim sorunum olsa bile bunu çözümlemek gerekmiyor mu? eklentiler gereksiz olsa zaten kullanmam. ayrıca destekten çok geç cevap alıyoruz tamamlandı veya çözümlendi diye ama aynı sorunlar devam ediyor.
desteği kapatacaklarını söylediler destek bölümünüzden çok destek açıyorum diye sorun olmasa ne diye destek mesajı açıyım ki lütfen sorunlarımızı minimum a indirin bizim için faydalı ve kullanışlı olan bu sistemi gönül rahatlığı ile kullanalım selamlar, iyi çalışmalar...