Arkadaşlar bugünkü gezintimde sizlere siteleriniz hakkında görüşlerimi belirteceğim.
news8online.com : Sade ve anlaşılır bir arayüzünüz var. Bence bu tema ile devam edin.
( az önce farklı bir tema denediniz sanırım ) Denediğiniz temayıda gördüm fakat eskiside göre karmaşık geldi... İçerik beni tatmin ediyor ve istediğime ulaşıyorum. Başarılarınız devamını dilerim.
techyol.com : Sitenizin tasarımı hoş ve anlaşılır. İçerik olarak tatmin etsede sık güncellenmiyor sanırım. İçerik konusunda biraz daha üzerinde durursanız bence bu alanda iyi yer sahibi olacaksınız. Sevgiler...
yemrekoc.com : Yeni tasarımın hoş olmuş, fakat dolaşımda ara ara eski temaya geçtiğimi fark ettim. Sanırım test yapıyorsunuz. Yeni tema üzerinde kalmanızı tavsiye ederim. İçeriğinizin sık sık güncellenmediğini fark ettim. Daha sık içerik girmeniz faydalı olacaktır. Sevgiler...
enbabaoyunlar.com : Oyunlarla alakam olmadığı için size sadece başarılar demek istiyorum
teknolojifaresi.com : Tema bana karmaşık geliyor, belki farklı birşey denenebilir. İçerik olarak tatmin edici. Sevgiler...
telefonoyunlari.net : Tema ve içeriğiniz güzel fakat içerik ilgi alanıma girmediği için başarılar diliyorum
dishekimi.com.tr : Tatmin edici bir içerik var. Başarılar...
modavebakim.com : Tema güzel fakat içerik ilgi alanıma girmiyor başarılar dilerim
sezonmodelleri.net : Belki farklı bir tasarım denenebilir, içerik ilgi alanıma girmiyor başarılar dilerim
kabuksuzelma.com : Tema sade ve güzel... İçerik sık sık güncellenmiyor, daha sık ve farklı alanlarda içerik girmeniz faydalı olabilir. Sevgiler.
ulvikuyum.com : Altın gibi! Başarılar
modakoleksiyon.com : Belki farklı bir tasarım denenebilir. İçerik ilgi alanıma girmiyor. Başarılar dilerim
___
85.106.57.xx IP ile 04.02.2014, 22:40 - 22:56 gezinti yapıldı.