Ses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam normal sitelerden yani nesine misli tuttur gibi sitelerden veya bayiden oynarsan zaten %5 kesinti yapip veriyorlar.

Yurt disi sitelerden oynuyorsan tek seferde 15 bin uzeri hesabina giris yapma mumkunse 2-3 farkli bankalara gonderttir. Maliye banka hesaplatina giren yuksek meblalari inceliyor diye duymustum, miktati konusunda ppek bilgim yok hangi mebla uzerini inceleeiklerinden ve her zaman hazir ol maliye ifadeye gotururse kesinlikle hicbir yere imza atma son olarak forumda Alem nickli arkadasa bi danis onun basindan bu tarz bi olay gecmisti.
Hocam yuakrdaki açıklama nesine coma ait %10 diyor.
Şimdi açık konuşmak gerekirse. xxx.xxx bir talebim olursa ben bunu 2 şer tllik bölersem kupon başı vergi sınırını aşmıyorum ama aynı kuponu birden fazla oynayacağım hesbaıma xxx.xxx yattığında toplam bakiyeden vergi kesintisi yapılırmı buda kafamdaki bir soru yoksa kupona göremi kesinti yapılyıor?

Ayrıca ben 2ser halde bölersem.. vergi sınrnı geçmemiş oalcağım ama xxx.xxx. tlyi çekme talimatı verirsem maliye dikkat edecek. Ben onlara iddadan kazandım diyecğeim vergi vermedin mi diyecekler bu sefer vergi kaçakçılığımoluyor ohoo akfam karıştı valla