Teşekkürler arkadaşlar.Düşüncelerimi sorgulayarak mantıklı bir yerlere varıyorum yavaş yavaş.
@clubmember geçmiş olsun hocam.Ben çok şükür şuanda iyiyim ona her hangi bir lafım,şikayetim yok.Benim hastalığımı belki ailem 1 ay daha geç tespit etselerdi veya ilk ameliyatımı yapan doktorum bu işin ehli olmasaydı belki şimdi yürüyemezdim.Fakat çok şükür sağlıklı bir insanın yapabildiği her şeyi yapabiliyorum.Ama benden kötü durumda olanlar var yani ben o hastalıklara sahip değilim diye çok şükür diyerek geçmek yerine aklımı bugün baya kurcaladı kolsuz,bacaksız insanlarında sağlıkları,organları tam olsa koşabilseler top oynayabilseler.(Videolar baya yanlış düşündüğümü gösterdi bu arada teknomag hocam teşekkürler)
Evet sahip olduğumuz bedenler bizim değil aslında bize karşılıksız olarak verilen sonradan karşılığı istenilen varlıklar olduğundan aslında bir şey isteme hakkımızda yok ama insan düşünmeden edemiyor.
@JustRulz
@GrafiKod
Sanırsam benimde böyle düşünmemin nedeni bu kusurumun yüzüme vurulmasından.İnsan gibi okulda biri sorduğunda senin saçlar niye böyle iyi niyetle cevapladım böyle böyle bir hastalıktan dolayı bu şekilde diye sanki benim seçimim sonucu bu şekilde olmuş gibi yüzüme vurduklarında alıp kafasıyla birlikte doğduğu yere sokasım geliyor ama pederin hastalığı sebebiyle stres yapmaması gerekiyor bu sebeple olay çıkarmamak için alttan alıyorum ediyorum sonra böyle bilinç altıma gizli gizli işliyor mu anlamadım.
Bugün yaratıcıma ciddi anlamda sinirliydim ve ciddi manada kötü düşündüm.Şimdi aslında bu sorunların ondan kaynaklı değil insanlar kaynaklı olduğunu anladım.
Ben misal insanları olabildiğince çirkin,güzel diye ayırmaya çalışmam benim tipim değil diye ayırırım kendi düşüncem içerisinde bile ki onu ve beni yaratan da aynı ve o şekilde olmak onun seçimi değil.
Çok şükür o bebeğinde benimde sağlığım yerimde fakat hayat zaten yeri geldiğinde yeterince vuruyor birde bu şekilde hayattan peşin peşin darbe alınca insan moral olarak kötü oluyor.