Selamlar ,

Bilinen bir ses sanatçısının bilişim danışmanlığını yapıyordum.. Kendisi önceki menajeri ile sorunlar yaşamış ve davalık olmuşlar (Dava 2011 yılından beri devam ediyor). Davalık olduğu şahıs bu kişi hakkında internette olumsuz yorumlar yazıyor, hakaret ediyor ve şahısa ait xxxfanclub.com vb domainleri satın alıp siteler kurduruyor. Yine bu siteler üzerinden sanatçımıza hakaretler ediyor vs vs...

Neyse konuya geçeyim.. Sanatçının avukatı ile 2012 yılı ortalarında görüşme yapmıştım.. Benden detaylar ve ip adreslerini istemişti (Kendisi bilişim konusunda uzman değil). Bir çok konuda kendisine yardımcı olmuştum ve sanatçınında ricası ile davaya muadil olmam istendi. Bende aptal gibi kabul etmiştim avukatın söylediklerine göre mahkemeye gitmeme vs gerek yoktu. Neyse bu süre içerisinde 3 veya 4 defa duruşma olmuş ve hiç bir duruşmaya katılmadığım için hakkımda sonraki mahkemeye zorla götürülme kararı çıkartılmış.

Merak ettiğim , bu aşamada davadan çekilebilme şansım var mı ? Şu anda bahsi geçen sanatçı ile ticari birlikteliğimiz yok.