SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte dmozun hali bu.Nereye şikayat edeceksin bu adamı.
hocam su editoru ban pm bildirirmisiniz doğrudan sucalayamam arkadasi ama zarf atarım mutlaka yer

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:37:54 -->-> Daha önceki mesaj 19:35:44 --

Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle hocam bana bu sitenin silinme mesajını bir dmoz editörü iletti. Arkadaş iyi güvenilir dürüstbir arkadaştı hatta o kategoriyi kendisine söylediğimde kendisi dmoz türkiye sorumlusu olan bir arkadaşa durumu bildirdi.

Bana silinme mesajını gönderdiği tarih, mesajda yazan yazı ve silen moderatörün kim olduğu ortada. 25 kasımda doktorcan tarafından kalitesiz site diye silinmiş gibi bir yazıydı.

Kategoriyi 1 ay önce aldı diyorsanız sizin haklı olmanız için kategoriyi o tarihten sonra bırakması ve tekrar 1 ay önce geri alması gerekiyor.

Ayrıca arkadaşa verdiğiniz cevap googlede 1 olmazsın kelimesi dmoz kayıtlı değilim ama size googlede 1 olduğum 1000 küsür kelimeyi ve bu kelimelerin rekabet gücünü göndersem sanırım burada cahil olanın siz olduğunuzu anlarsınız.

dmoz eskisi kadar önemli değil pr 5 -6 siteden link almaktan farkı yok artık.

güzellik alanında türkiyenin şuan kadınlar kulubunu geçen sitesiyiz. Kadınların kulubunun forumunun 180k hiti varken bizim 30k hitimiz var ve biz bu 30 kyı sadece güzellik alanından alıyoruz. Kadınlar kulubu şuan o alandan 20k hiti zar zor alıyor. Başkadabirşey demek istemiyorum.

Dmozda olmak googlede 1 olmak felan değil hatta hiç alakası yok. Diyorumya şuan hiç umurumda değil dmoz eklemeye çalıştığım tarihtede prestij için eklemek istiodum artık eklenmesini bile istmeiyorum ( google parayla dmoza ekletmiş bu kendini diyerek) bakarsın sıralamadan düşürür
Drcan a helal olsun hocam ona bir yemek borcum olsun kimin sitesini silecegini iyi biliyormus. baskada bişey demem