Broon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir şey olmaz
İnşAllah

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:12:50 -->-> Daha önceki mesaj 18:11:28 --

FixbL00d adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11 var diye dava mı açılır saçmalığa bak.hiç birşey olmaz hocam.
Bende açılmaz dedim ama paramız çok biz istersek açarız dediler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:21:01 -->-> Daha önceki mesaj 18:12:50 --

GraphicHizmeti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avukatla yazışmalarınızda resmi olun. Yazdıklarınıza dikkat edin. Sizi kışkırtabilir kötü bir kaç kelime ile uğraşır kafanızı ağrıtır. Polemiğe girmeden dilediğinizi yapabilirsiniz deyin cevap bile vermeyin. isim benzerliği bile yok bakın keyfinize.
Yazışmiyoruz sadece telefonda konuştuk. yok ben sabırlı bir insanım
Domaini kapatmıyorum dediğimde telefonnu üzerime kapatmiştı canı sağolsun.

“Göklerin ve yerin anahtarları Allah’ındır. Dilediğine rızkı bol verir, dilediğinden de kısar. Şüphesiz ki o her şeyi bilendir.” (Şura 12)

Rızkı Veren Allah'tır

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:23:19 -->-> Daha önceki mesaj 19:21:01 --

onlyweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük balıklar küçükleri yutmaya çalışıyor ama internet babalarının malları değil.
Bence bırakın dava açsınlar. Mantıken bile saçma gözüküyor.
Daha ilk günde siz serbestsiniz demişiz. ister açar ister açmazlar karar onların

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:24:24 -->-> Daha önceki mesaj 19:23:19 --

depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesajları okurken yarım kilo çekirdek yediğimi farketmemişim
konuya biraz entrika katabilirmisiniz
çay koyup geliyorum
Yediğin çekirdek olsun biterse bizde var sipariş ver

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:25:39 -->-> Daha önceki mesaj 19:24:24 --

maniakcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hatırladığım kadarı ile daha önce de marka adımı anımsatıyor, sloganı ve içeriği anımsatıyor gibi sebeplerle wipo davaları vardı. Bu durumda domain ve slogan N11'i anımsatıyor aslında. En azından sloganda değişiklik yaparsanız daha iyi olur düşüncesindeyim...
slogan indexlenmiş değişsem bile 2 ay çeker

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:27:43 -->-> Daha önceki mesaj 19:25:39 --

Byfresh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allahtan n10.com değil yoksa bizim r10 gidecekti yani =)
Bana göre r10 daha çok benzerdir. ama r10 10 yıllık bir sitedir. onlarda r10 taklit etmişler diye düşünüyorum