öncelikle botla kanal kapana diyen arkadaşlara diyim okadar süre bot kullandım 1 kanalım bile bot yüzünden kapanmadı. kapanan kanallarım benden kaynaklı oldu hep kendi yaptığım hatalar yani.
Arkadaşın soruna gelicek olursak bende ona benzer sorun yaşamıştım mesela 1 kanalım vardı adsense bağlıydı 1 vdeom yüzünden kanalım kapandı daha sonra 1-2 kanal daha açtım onalrdada hata yaptım onşarın para kazanam gitti ardından 3-5 kanal açtım durduk yere para kazanmalar gitti 1 kanalım gidince tüm kanallarım da gidiyor herneyse gmaile gelen mailleri inceledim sorun 1 kanal yüzünden kaynaklı ben 100 tanede kanal açsam durduk yere o kanalalrın para kazanamda gidicek çünki hespini aynı adsense bağlıyorum 1 kanal sorunlu olduğu için hepsini 1 - 2 hafta süre zarfında durduk yere para kazanmayı devre dışı bıraktırtıyordu bende gmaile girdim hesaplardan işte gmaili youtube kanalı newar ne yok komple sildim o sorunu aşmış oldum arkdaşın sorunuda büyük itimal öyle para kazanamsı giden tüm kanallarının gmaile gir komple sil hesapları bak biradha kanalın kapanıcakmı durduk yere zaten bi ihlal olunca genelde mail geliyor. hata yapamdığın sürece kapanmaz ne kanalın nede para kazanman. ama kapana kanalları mutlaka komple sil gitsin yoksa benim yaşadığım gibi açtığın herkanal durduk yere parakazanma yada kanal komple kapanır.