bütün hakkini haram et youtubeye sende onlara kapak koy, öbür dünyada hesabini verirler. Sen simdi ban yiosun onlarda elbet büyük yerden bi ban yiyecekler.
bu arada, bot kullanmadim hic bir sey yapmadim hepsini kendim cektim filan diyosun, youtubenin isi gücü yok haksiz yere kanal mi kapatacak. Vardir bir seyin, söyle hele nasil videolardi yüklediklerin.
Bir yemek tarifi, birisine ait ise bunun patentini yada yemekte nasil patent aliniyorsa neyse ismi vs onu paylasirsan sen ozaman bile kapatilir kanalin.
Ama aslinda sadece yemek tarifi paylastin...
yüklediklerim kendi oluşturduğum videolardı usta, dünyanın en iyi 10 ları tarzı. hiçbir türlü telif veya eşleşme gibi bi uyarıda almadım. neden oldu hala çözmüş değilim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:51:22 -->-> Daha önceki mesaj 12:50:29 --
bot,kanal kapattırmaz...yüklenen içerik,çalışma şekliniz vb şeyler hesap kapattırır.yüklenen videoların elle yada botla yüklenmesi hiç farketmez.ben bu işe ilk girdigimde 1-2 ay manuel yükleme yaptım,sonra bota geçtim ve şu ana kadar kapanan kanallarımın botla alakası olmadı.hepsi dizi,film vb içerikten yani teliften gitti.konuya gelince,ip spama girmiş olmasın?
ip'nin spama girdiğini nasıl anlıyacam ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:52:45 -->-> Daha önceki mesaj 12:51:22 --
Bence çok temiz olduğun için göze batmıştır...
Herkes spamla parayı götürüyor...
vallaha doğru söylüyorsun