Merhaba arkadaşlar , alldebrid yanında internet download manager ömür boyu kullanım lisansı satıyorum.

Bilmeyenler için söylüyorum idm nin kendi sitesinden veya lacivert bilgisayardan alacağınız idm kodları 1 yıllık kullanım için geçerlidir. 12 ayın sonunda programın süresi biter ve tekrar lisans almak zorunda kalırsınız. 1 yıllık lisanslar 30-35 tl civarındadır.

Benim size sunduğum ömür boyu kullanım IDM lisansı 58 TL dir.

www.premiumregion.com ve www.preturkey.com satış sayfalarım ürünü banka havalesi , ptt , paypal veya kredi kartı ( sanalpazar) ile alabilirsiniz.

Ömür boyu IDM kodunuz size gönderilir , siz kodunuzu kendi adınıza ve e-mail adresinize kayıt edersiniz.

Sıkça sorulan sorular
- IDM kodunuz bir kere aktif edildikten sonra devredilemez veya tekrar satılamaz. Kodunuzu aktif etmeden önce lütfen şahsi bilgilerinizi (adınız ve email adresiniz ) doğru giriniz.

- IDM Ömür boyu kullanım lisansı diğer idm lisansları gibi 12 ayın sonunda kullanıma kapanmaz, süresiz olarak kullanabilirsiniz.

- IDM hesaplarınızı başkaları ile paylaşmanız yasaktır. Eğer full lisans kodunuzu başkaları ile paylaşırsanız sistem bunu algılayacak ve kodunuz kara listeye alınacaktır.

-IDM programını aktif ettikten sonra başka bir bilgisayarda kullanıma geçmek için mevcut bilgisayardaki idm programını silmeniz gerekmektir. Yeni bilgisayar alırsanız da aynısı geçerlidir. Kendi hesap bilgileriniz ile programı istediğiniz zaman aktif edebilirsiniz fakat eskisini kaldırmanız gereklidir.

-IDM Ömür boyu kullanım lisansının 12 ay boyunca ücretsiz güncelleme hakkı bulunmaktadır. Bundan sonra güncelleme alamazsınız fakat tarayıcılardaki video ve flash dosyaları yakalamanızı sağlayan chrome , firefox ve ie eklentileri ücretsizdir ve ömür boyu sorunsuz dosya yakalayabilirsiniz.

Sorusu olanlar lütfen buradan yazsınlar. Güven problemi yaşayan insanlar için sanalpazar itibarım.