Artık dmozun pek bir etkisini kalmadığı yönde yazanlar var.
dmozda değilsen google da 1. olamzsın
varsa oyle bir site 2. den 5 kat fazla ziyaretcisi vardır
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:41:24 -->-> Daha önceki mesaj 00:39:58 --
dmozda bazı editörler para karşılığı ekleme yapıyor. isim vermeyecegim buradan. benımde bır sıtem var eklemek ıstedıgım kategorıde iki moderatör var.
bu ismini vermediğim editör aylardır ekletmeye çalıstıgım sıtemı 50 tl karşılıgında dmoza kayıt ettırecegını söyledı. bu durumda dmozdada haksızlık diz boyu demekki çünkü benım sıtelerımden daha kötüleri bu kategoride yer alıyor ama nedense benım sitem aylardır eklenmedı

neyse..
sitenizi pm atarmısınız ve editorlerin adlarınıda atarsanız sevinirim. sizin soylediginizle hareket etmeyecegiz ama listemizde notlarımızda dursunlar.
bu seklde bir dosyamız var.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:42:30 -->-> Daha önceki mesaj 00:41:24 --
hocam dediğim gibi kimseyi yerinden etme derdim yok ama doktorcan diyorsanız 25 kasım 2013 tarihinde kendisi o kategoride editördü ve sitemi kalitesiz diye 25 kasım 2013 tarihinde silmiş. Şimdi bana 1 aylık diyerek yalan söylemenizin alemi ne onuda anlayamadım.
hocam bu konu ile cok bilgin omadıgı için soyluyorum o arkadası bilmem tanımam ama benim yazdıkalrım doğru arkadasa katagorinin aldıgı tarihileri yaptıgı işlemleri gorebiliyoruz