Aynı şekilde amacım benimde didişmek değil sadece tavsiye niteliğinde mesajım. Sitemi kusura bakmayın veremem. Herkes kendi tecrübelerini paylaşıyor doğal olarak bende..
"Para + emek + zaman israfı" bu size göre, bana göre disiplinli uzun soluklu yapıldığında kazanç getiriyor. Kendim yapıyorum geçen sene hazirandan beri 80 tane domainim var şuan tek kişi uğraşıyorum ve şuan meyvesini yiyorum çok şükür.
Bende SEO'cu değilim. Yıllardır seo ile ilgilenmeme rağmen bu sıfatı kendime yakıştıramıyorum. Sadece para kazanmaya çalışıyorum doğru veya yanlış tartışılır yaptıklarım ama denediğim ve sonucunu gördüğüm kazandıran bir sistem yaptıysam ve bunu üst kısımda en basit yalın bi şekilde paylaşıyorsam saygı duyulmasınıda beklerim. Muhalefet tarzında muhabbetlere girildiği takdirde insanların bilgi paylaşması babında hevesini kırıyor olursunuz. Sizin kazanamadığınızı bi başkası kazanamayacak diye bir kaide var mı YOk ? Ben tecrübe ile sabitti diye ek belirttim. Kafamdan atıp yazmadım. İsteyen cımbızla istediği kısmı alır uygular. Emek verilen her iş 6 aydan sonrada kazandırır yeni domain açıp niş alan belirleyip 1 haftada adsense'den 500-600 TL'de kazandırabilir. Uygulamadan bişi yazmıyorum şuan.
Neyse iyi forumlar size.