hocam paravan site olayına giriniz. 10 tane domain alın niş alan belirleyip sağlıkta. hepsine 5-10 özgün içerik attırın. Tanesi 1 Tl'den olsa hepsine toplam kabaca diyelim 100 Tl gitti özgün içeriğe. 10 domainde 60-70 TL desek (indirim kuponlarıyla alıcaksınız tabi). Etti 170 Tl diyelim.

Reseller satın alın 1 yıllık 50-70 TL arası düzgün yerler var. 70 Tl olanı baz aldım 240 Tl etti maliyet.

Şimdi yazdırdığınız bu özgün içerikleri paravan sitenize 3-4 ay yayarak girin.. Link çıkışı vermeyin hiç ilk 5-6 ay. Siteleri temiz bir şekilde geliştirin. Yani spam, etiketin dibine vurmak gibi şeylerden kaçının. 6 ay sonra yavaş yavaş link eklemelere başlayabilirsiniz. Tanıtım yazısı şeklinde özgün yazı yazdırın farklı farklı. hepsine farklı şekilde link dağılımı yapın. Alabiliyorsanızda siteleri ayrı ıp'lere dağıtın sonra..

Çok kaliteli gördüğünüz sağlık sitelerinden her ay bir tane tanıtım yazısı alın ya da 2 ayda bir pr ve alexa yüksek değeri olan, hiti olan sitelerden 6-12 aylık link satın alın. İstikrarlı bir biçimde another textleri domaine ve içeriğinize göre dağılımı yaparak alın.

En basitinden uzun süreli bunların faydasını görürsünüz daha az maliyetle.. Tecrübe ile sabittir. SEO'culara para kaptırmayın. Google Optimizasyon bölümünü okuyun makaleleri inceleyin, insanların tecrübelerini okuyun bi süre sizde de temel taşlar oturacaktır..