Facebook Paper yayınlanmıştır arkadaşlar. Ben çok beğendim. Öngörülerimi yazıyorum hemen.

Facebook için 1.2 milyar insanı kontrol etmek kolay olmadı, olmayacaktır. Bu yüzden hem o insanları kaybetmemek açısından bir nevi google 'un izinden gitmeye başladı.
1.2 milyar insanı parçalayıp onları farklı uygulamalarına yönlendirmeye başlıyor.
Bu kitlesini dağıtarak hem edgerank açısından onlara sürekli farklı paylaşımlar gösterecek, onları sıkmayacak hem de Paper sayesinde elinde daha süzgeçten geçirilmiş bir reklam kitlesi oluşacaktır.
Paper'da app te ilgilendiğiniz alanları haber kaynağınıza ekleyebiliyorsunuz. Örneğin;
Haber, teknoloji, Sanat vs vs.
Bu da Facebook kitlesinin ilgilendiği alana uyumlu reklam sunması anlamına gelir. Yani Facebook reklam verenlere çekirdek kitleyi vermek istiyor. Buradan Facebook'un reklamda profosyonelleşmek istediğini ortaya çıkarıyor.

Sayfalar konusuna gelince evet mart ayında yeni arayüzle facebook gelecektir, her yıl olduğu gibi. Sayfalarda iyileştirmelere gidilecek fakat eskisi kadar olmayacaktır.

Sizden biri olarak tavsiyem Marta kadar sayfalarınızı dinlendirin.