SzolnoK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler. O zaman ilk iş olarak göz randevusuna gideceğim en kısa zamanda (numara durmş mu diye kontrol için). Sonra da doktor araştırmaya başlarım. Bu dediğiniz yöntem sanırım o ışığa karşı hassaslaşmaya neden olmuyor o zaman.
Evet ekstra bir hassaslaşma yaşamadım ben. Tabii ki bu son teknoloji olan ağrısız lazer operasyonu için geçerli.

Devlet hastanelerinde bu son teknolojili aletler yokmuş, eski yöntem ile yapıyorlar ve 3-4 gün ağrı çekiliyormuş.

Zaten sigorta da karşılamadığı için özele gitmenizi tavsiye ederim.

Ankara/ Ulucanlar'da ki devlet polikliğindeki kendini beğenmiş ukala bir doktor var, senin gözüne olmaz lazer boşuna tetkik yaptırmak için masraf etme dedi.

Tetkik yapılmadan neye göre bunu söylüyorsunuz? dedim, "tecrübe" dedi

Sonra özele gittim, kornea kalınlığını aletler ile ölçtüler, benim gözüm tam olarak %100 lazere uygunmuş halbuki

Allah devlet hastanelerindeki bu tip doktorlardan korusun herkesi. İnsanların sağlıkları ile oynuyorlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:04:32 -->-> Daha önceki mesaj 18:59:13 --

Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Duyduğum ve araştırmalarıma göre, bu ameliyatı olup gözü tekrar bozulanlar varmış ?

Bu konuda araştırma yaptınız mı veya doktorunuza bunu ilettiniz mi
Son 1-2 yıl içerisinde numarasında artış olmayan, yani numarası durmuş kişilere yapıyorlar operasyonu.

Bunun da hem yaş kriteri var, her ne kadar 18 yaşını dolduran herkese teknik olarak yapılabilse de, 18 yaşında giden bir hastaya doktor mutlaka yapsak bile ileride tekrar numara artabilir der.

Ben 27 yaşındayım, hem ölçümler, tetkikler ile kornea kalınlığı yeterli düzeyde, hem de son 3-4 yıldır numaram hiç değişmedi.

Doktorum da hem tam olarak uygun yaşta olduğumu, hem de diğer tetkiklere göre uygun olduğumu, ömür boyu gözlerimi sıfır noktasında sabit kalacağını söyledi.