Merhaba arkadaşlar

Oyunlarım için reseller arıyorum oyunlar derken yanlış anlaşılma olmasın sadece site barınacak ve patchlerin yönlendirilecek bunun çok fazla cpu kullanacağını sanmıyorum ama sitelerim yüksek hitlidir minimum bir site günde 10k git almakta ve uzun vaadede çalışacak olursak bütün sitelerimi taşıyacağım ve tüm sitelerin toplamı 50k üzerine çıkabilir.Bu açıdan
Sınırsız Site Barındırma
Sınırsız Email
Sınırsız Mysql
En azından %30-40 civarı cpu kullanımı(İleride olası sorun yaşamak istemiyorum)
Türkiye Lokasyon
Sınırsız Trafik
Php desteği olan bir reseller arıyorum.

Ve lütfen saldırı vs geldiğinde ücretinizi iade edeceğiz taşıyın edin değilde kısa sürede çözebilecek bir firma olsun lütfen.Yıllık olarak ödeme yapacağım ve en azından makinası oturmuş kişilerden teklif bekliyorum yani taşıma vs. derdi olmayan firmalar.Lütfen önerilerinizi esirgemeyin ama öneri firmalar Natro ve İsimtescil olmasın ikisinden de sağolsunlar çok çektik önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son birşey daha en azından hafta sonu gündüz saatlerinde istediğim gibi destek alayım yani aradığımda bugün mesai yok diye 2 gün bekletmesin bi bilgisayar başına geçip sorunumu çözüverisn 2-3dk zaten çok sorun çıkartacak bir sistem kullanmayacağım sadece ayda yılda bir işim düşerse karşımda adam gibi birini bulup şöyle yapalım vs. gibi çözümler üretmesini bekliyorum