zeuslord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallaha sizi tebrik ederim muhteşem bir konu...
Konuda dikkatimi çeken en büyük şey ise; özellikle euronext binaları oldu.
Rönesans sonrası Avrupa mimarisi birebir binalara aktarılmış.
Amerikadaki borsa binaları da aynı güzellikte.
Zaten yazının sonunda sormuşsunuz, sizce Borsa İstanbul daha güzel bir binaya sahip olmamalı diye. Kesinlikle katılıyorum. Amsterdam ve İstanbul binaları diğer ülke borsalarının yanında tam bir fiyasko.
Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum sizden öğreneceğim çok şey var.
Merhaba, güzel sözler için teşekkür ederim ancak borsanasıloynanır1 sitesinin benimle hiç bir alakası yoktur. Beni birazcık tanıyanlar forex ve borsa gibi yatırım piyasalarına olan ilgimi bilirler. Hayatımın yarısı google ile yarısıda borsa - forex ile geçer zaten

Sitenin daha önce bir yazısını daha paylaştım o da bitcoin ile ilgili bir haberdi. Bu yazıyıda gördüğümde çok etkilendim. İnanılmaz emek verilerek ve özenle hazırlanmış bir içerik. O nedenle r10'da da dursun istedim konu.

Sonuç olarak bu güzel yorumlarınızı ben yerime site sahibine yorum atarak iletebilirsiniz.

Konuya yorum olarakta ben nasdaq 'a hayranım. Diğer tüm borsalardan farklı ve çekici gelmiştir bana hep, belki times meydanı ile alakalı olabilir. Sanki borsalar çok ciddi ide nasdaq daha bir nish gibi... Ne bileyim anlatamadım tam işte