Merhaba arkadaşlar, Film sitesi açacaktım ama sonra vazgeçtim. Altyapıyı hazırlamıştım, bu hazırladığım altyapıyı satıyorum. Size sadece temanızı alıp kullanmak kalıyor.

Açık arttırma olarak.
son teklif + 24 saat
açılış 200 TL
arttırım minimum 10 TL

Özellikler:

01 - 1 Adet otoyukle.com sistemi: 250 adet film vk ve mail.ru hesabına upload edilmiş, domain reklamı filmlere basılmış, içerisinde 651 kredi hala mevcut duruyor. ücretsiz olarak Tekrar yükleme kısmı kullanılmamış, yedek hesaplar için kullanılabilir.

02 - 1 Adet keyword domain: Resellerclub bayiliğim üzerinden aldım. Oradaki domaine ait kullanıcı hesabı verilecektir. isteyen başka bir servise transfer edebilir. Domain adı: www.filmizle.me domain bitiş tarihi: ocak 2015

03 - http://blog.filmizle.me blog film tanıtımı için kullanmayı düşündüğüm, subdomaine lisanslı tema verilecek.

04 - 1 Adet Cep telefonu onaylı vk.com hesabı: İçerisi'nde 250 Adet film yüklü.

05 - 1 Adet Cep telefonu onaylı mail.ru hesabı: İçerisi'nde 250 Adet film yüklü.

06 - 1 Adet vidto.me hesabı: İçerisi'nde 250 Adet film yüklü.

07 - 1 Adet Cep telefonu onaylı vk.com hesabı: Yedek olarak açıldı film yüklenmedi

08 - 1 Adet Cep telefonu onaylı mail.ru hesabı: Yedek olarak açıldı film yüklenmedi

09 - 1 Adet cep telefonu onaylı facebook hesabı: filmizle.me

10 - 1 adet twitter hesabı: 724filmizle

11 - 1 adet cep telefonu onaylı gmail hesabı: ......izle @ gmail. com

12 - 1 adet yandex hesabı: filmizleme @ yandex . com

13 - 2 adet cep telefonu hattı: kırgızistan hattı site onayları için kullanabilirsiniz. 1 adet belirtilen hesaplarda kullanılmış, yanında 1 adet daha henuz kuıllanılmamış olarak mevcut.(1 adet vk.com, mail.ru, gmail hesapları bu numaradan onaylanmıştır.) Diğer onaylı, film yüklü olan vk ve mail.ru kendi hattıma onaylı. alan kişi değiştirebilir numarayı. kendi hattı mı vermeyeceğim

14 - www.filmizle.me sayfasında ki site açılana kadar koyulmuş olan animasyon verilecektir.

15 - 1 adet www.filmizle.me sitesinin bağlandığı cloudflare hesabı. isterseniz kendiniz de açabilirsiniz.

Gizlilik hadsafhadadır http://www.intodns.com/filmizle.me