BeLG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba 20 gün önce alan adı siparis11 e-ticaret bir site açtım.
bugün n11 avukatı olduğunu söyleyen bir bayan beni aradı sitenizin adı ile n11.com'un ismine benzedeği için alan ismini değişmeniz gerekir aksi taktirde size hukuki işlem başlatacağız. sitenize erişimini engelleyeceğiz.

Arkadaşlar varmı böyle birşey. Dava açsalar mahkeme siteyi kapatabilirmi?
İsmler farklı. Benim bu konuda ne yapmam gerekir.
avukat hanımı kendine ayarlamaya çalış fazla haf kurmasın para var sanıp kendilerini bir *** sanmasın hiç bir *** olmaz. Yerinde olsam iyi bir avukat ayarlayıp ben onları mahkemeye şikayet ederdim hatta bir daha ararlarsa ses kaydı almaya çalış tehdit vs ediyorsa bu senin için daha iyi olur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:28:04 -->-> Daha önceki mesaj 09:21:31 --

RedX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğuş grubundan bahsediyorsunuz arkadaşlar

Ne kadar güçlü olduklarını söylemeye gerek yok heralde.

Garanti bankası , Wolkswagen , N11 gibi

Sizce bu adamların tpe 'de tanıdığı yok mudur ?

Biraz mantıklı düşünerek hareket edelim. Uyarıları dikkate alın Doğuş grubunu hafife almayın.

Size dost tavsiyesi...
Kaptan isterse koçholding olsun bir arkadaş yazdı 11 Rakamı Tc aittir. 11 rakamıyla dava açıcaklarsa buyursun açsınlar istedikleri kadar tanıdıkları olsun alısveriş kelimesine gelirse alışveriş kelimesi bir çok dalda söylenen bir kelime olduğu için yinede birşey olmaz ben arkadaşın yerınde olsam gerçekten karşı tarafa tehdit den dava açardım her parası olan kendini bir *** sanmasın