kafada ki siteler yillanmis ve artik oturmus siteler ise beklemekten baska caren yoktur, alabilirsen ilk sayfadaki en kotu 2. sayfadaki sitelerden link tantitm yazisi vs almaya calis hocam..
ha bide seo danismanlarindan uzak dur buraya kadar kendin getirmissin bundan sonrasinada kendin kas, sonrasindan keske deme

(
seocu fln degilim sadece kendi gorus ve onerimdir..)
Açıkcası sadece kendi deneyimlerimle ilk 4'e geldim hocam fakat seo danışmanlarına danışayım fikri aklıma geldi. Fakat kararsız kaldığım için gitmedim ve gelip buradaki R10.net ahalisine danışayım dedim
Artık sanırsam sizi dinleyerek seo danışmanına bulaşmayı düşünmüyorum.
Hocam 2.nci sayfadaki sitelerden tanıtım yazısı alamama gibi bir şansım var çünkü satacaklarını pek düşünmüyorum. Bunun yanında ne gibi farklı şeyler yapabilirim?
Forum tanıtımı olabilir mi ya da sosyal imleme paketleri gibi bunlar işe yarar mı?
8 + Sosyal ağ deyip de, önemsememezlik de etme .)
https://www.r10.net/instagram/1171729...-sayfalar.html (: Herbiri o kelimende arama sayfasındaki diğer linklerin olur . Tabii sitendeki özgünlüğü uygulama hassasiyetini o sosyal ağ sayfalarını oluştururken de uygulamak kaydı ile.. Kolay gelsin, gönülden başarılar dileklerimle (:
Çok teşekkürler, sosyal ağ sayfalarını sık sık güncellemeyi düşünüyorum.
Bir konuda görmüştüm, arkadaş sosyal ağlardan gelen hitlerin, Google Botlarının kafasını karıştırdığını belirtiyordu. Demekki bir etkisi varki böyle bir şey yapıyor düşüncesindeyim