Merhaba,
5 adet 1000fps kaliteli maç pluginli ve kasmayacak şekilde bir vpsye kurmak mümkün müdür? Php panelli, admin yönetim panelli şekilde xampp kurulumu. Vps veya vds'e kurmak mümkünse tahmini kaç gb ram ve ortalama hangi özelliklerde olmalıdır sizce?
Kafamda 5 adet 1000fps kaliteli maç pluginli ve donma lag loss choke olmadan işletmeli bir maç sunucu kurma fikri var. İnternet üzerinden satış yapmayacağım. Turnuva düzenleme olabilir, çevremde ki arkadaşlarımla ve takım arkadaşlarla maç atmak durumu için olabilir ayrıca çevrede ki arkadaşlara verme durumu olabilir. r10 forumunda kaliteli vps ve vds satıcısı çok arkadaş mevcut ancak ne kadarlık bir özellik olması gerekiyor onu merak ediyorum. Kurulumlardan anlamıyorum bu yüzden bazı arkadaşlardan teknik destek almayı da planlıyorum.
* Not: Başlangıç olarak 5 adet bahsediyorum. Duruma göre maximum 10 adet'e de çıkartabilme durumum olabilir.
Ciddi derecede bilgisi olan kişi/ler var ise yardımlarınızı esirgemez ise sevinirim. Özel mesajda gönderebilirsiniz, sürekli olarak kontrol ediyorum. Yardımlar için teşekkür ederim.