Konu da bilgisi olmadan sadece fiat marka olduğu için yazanlar olmuş biraz.

Bende 2011 punto evo dynamic kullanıyorum alırken çok tereddüt ettim ama araç gayet iyi. tamam belki bir vw ile kıyaslanamaz ama bence megane II'ye verilecek parayla hayli hayli alınabilirliği yüksek bir araç (Evo kasaları Linea'da da evo dizaynlı olanları var.) Yakıt olarak çok çok düşük 1 depo ile 1000 Km yol yaptım neredeyse. Klima da açıktı genel olarak.

Bir arkadaş uzun yolda çok yorulduğunu söylemiş Çok haklı eğer çok fazla uzun yol yapıyorsanız sizi çok yorar. Eğer uzun yol gidiyorsanız mümkünse hız sabitleyici olmalı. Uzun yolda en çok rampalarda sizi yorar. Sollama yapmak istediğiniz de normal bir benzinli arabada bayıldığında 5'ten 4'e düşerseniz kendini toparlar ama bu öyle değil. Düş babam düş

Bir de jetta tavsiye eden bir arkadaş olmuş. Çok iyi bir ama dezavantajları var. Benzinli alırsanız cebiniz yanar. Dizel alırsanız yine cebiniz yanar en son 2007 1.9 dizel jettaya baktım 2 ay önce kadar yanlış hatırlamıyorsam 2 bin küsür TL vergisi vardı... Her türlü cep yakıyor.

Özete gelecek olursak kimseye aldanma çok sorarsan çok kafan karışır. Herkes kendine göre bişey söyler hoşuna giden arabayı incele tamam diyorsan al. En azından başkasının tavsiyesiyle yanlış yapmazsın. Yaparsan kendim ettim kendim buldum dersin...