Merhabalar , benim bir clone oyun sitem var. aranan kelimede hiç adwors reklamı yok. Ama ben ne zaman reklam versem , o kelimede orjinal sitenin reklamı çıkıyor. Ben reklam vermessem , onun reklamı çıkmıyor.

- Normalde kendisi birinci sırada olduğu için kimse reklam vermezken vermiyordur. Ama biri reklam verdiği zaman veriyordur veya siz öncesinde ona denk gelmiyorsunuzdur.

Soru 2 : Tahmini ilk sayfa teklifi 0.01 kuruş olarak gösteriyor , Tahmini üst. ilk sayfa teklifi , 0.07 kuruş olarak gösteriyor. Ama ben 0.07 kuruş yapmama rağmen hala reklamların çıkmıyor.

- AdWords sadece paraya bakan bir sistem değil. Kalite puanınızda önemlidir. Ortalama 3 gün içinde tahmini değeri öğrenirsiniz.

Soru 3 : Kalite puanım 6/10 ve , teklifim 0.07 kuruş olmasına rağmen , reklamlar gösterilmek için tetiklenmiyor. 500 gösterim ve 10 tık almış , genel olarak reklam çıkmıyor.

- Siz reklamlarınızı göremiyorsunuz diye reklamınız çıkmıyor sanmayın. Google yüksek arama hacmi olan reklamları ara ara gösterebilir.

Soru 4 : Normalde sürekli sağ tarafta v.s birçok reklam görürüm adwors reklamı. Ama benim reklam verdiğim kelimede orjinal siteden başka kimse reklam vermediği için , benim ilk sayfada çıkmama durumum garip değil mi ? yani başka reklam veren olmadığı için çıkmam gerekir.

- Bu tür durumlarda çok yüksek teklif vermeniz gerekebilir. Sanırım bu Google'ın aldığı bir önlem. Daha öncesinde bir kaç işlemim oldu markalar ile ilgili.

Soru 5 : En üstte reklamımın çıkması için , diğer reklam verenden fazla teklif vermem gerektiğini biliyorum , ama ilk sayfa teklifi 0.01 olarak söyleyen adwors , 0.10 vermeme rağmen bile reklamımı ilk sayfaya çıkarmıyor , bazen gün içinde 1-2 tık alıyor bu şekilde.

- Bknz. 1. Cevap