SİTE MULTİDEN SATILMIŞTIR.. KONU KİLİTLENEBİLİR

Site Adresi: Pm ile verilecektir. (.com)

İstenilen Fiyat: XXX TL (Arkadaşlar açıklamayı okuyup teklif veriniz (Yanında 54.5 Euroluk Adcash Hesabı verilecektir )

Sitenin Aylık Getirisi: 70-80 TL (Şuan Sitede Satmak istediğimden dolayı reklam bulunmamaktadır.)
Site Analiz Bilgileri: Alexa 532k TR 9k
İndex Sayısı : Googlede 45000 indexi, Yandexde 17000 indexi bulunmaktadır.
Satışa Hosting Dahilmi?: Arkadaşlar hostingimde başka sitelerde var o yüzden kendi hostunuz olursa sevinirim

Banlı Olduğu Sponsor: Yok.
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: OZ-MOVİE V2 Lisanslı teması
Sitemin Açıklması::Arkadaşlar sitem 9 aylık sitedir. 9 aydan bugune filmleri tek tek özgün girdim. Sitede şuan yaklaşık 1900 tane film bulunmaktadır. Fakat siteyi giren arkadaşların belki zamanı olmaz diye özel R10 forumundan bir arkadaşa özgünleştirme özelliği olan bot yaptırdım. Botun 2 Ay garantisi bulunmaktadır. Sitemin 45000 indexi bulunmaktadır.En geç 10 15 dk ya eklediğiniz filmler indexlenir. Ayrıca özel Seo çalışması yaptırılmıştır. Film Siteleri için özel eklentisi bulunmaktadır. Filmleri kendim upload etmedim. Kendim upload etseydim kazancımı ikiye katlayabilirdim. Film upload ettirme imkanı olan kişiler ederlerse bayağı kazanabilirler. Sitemi alan Kişiye 54.5 Euroluk(162 tl civarı ediyor euro yükseliyor yetişin) Adcash hesabı da vereceğim. Lütfen bu yazdığım açıklamaya göre teklif veriniz iyi çalışmalar dilerim

Siteyi Satma Sebebim: Artık film sitesiyle fazla ilgilenemiyorum
Forumdışı iletişim skype: onureski97 mail onureski33@hotmail.com