Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Çooook çok teşekkürler. Ama bak işte bu olmaz. Kabul etme şansım %0.

Hemen açıklamasını, ne yapacağımı ve ne yapmayacağımı söyleyim.

Örnek verecek olursak;
Size burada şunu diyeceğim;
"10 farklı A class IP'deki moda - kadın sitesi olan birinden tanıtım yazısı aldım" veya
"Moda - Kadın içerikli 10 farklı A class IP'de" tanıtım yazısı yayınladım yada yayınlattırdım" diyeceğim.

Ama bu hizmeti birinden almışsam kimden aldığımı söylemeyeceğim/yazmayacağım. Eğer bu hizmeti başka bir site üzerinden almışsam, o siteyi paylaşacağım.

Hatta hatta şöyle bir örnekte vereyim.

"Ana siteme wordpress bir paravan kurdum" diyeceğim.

"Kurduğum paravana şu şu şu işlemleri yaptım" veya "şöyle bir paket uyguladım" da diyeceğim.

Paravana kurduğum paravanıda ve onada uyguladıklarımıda yazacağım
hiç merak etmeyin

Hatta örgümü, örgünün ne olduğunu nasıl işlendiğinide burada paylaşacağım. Bu daha da açıklayıcı olacaktır.

ve son bir şey daha
"parfüm ara" demişsiniz. Benim listemde o ve ona benzer kelimeler yok ne yazıkki
.
Bugün aktif olarak faaliyette olmasa da geçen sene bir arkadaş için açtığımız ve sitesinde kullandığımız http://www.twitter.com/parfumfiyatlari gibi anahtar kelimeler ile kurulmuş sosyal ağ hesapları ile de ayrıca desteklendiğinde anlattığınız yolda başarıya ulaşmamak için hiç bir neden yok (:

Sosyal ağ sayfanızı ilk arama sonuçları sayfasında çıkartmak için yapmanız gereken; ilk olarak keyword kelime ile hesap açmaktır. Tabii; o hesabı da arama motorlarına okutmak için yapmanız gereken; copy paste olmayan, bir süre sayfanızda dışarıya link vermeksizin (en azından sayfa index'lenene dek) içinde anahtar kelimelerinizin geçtiği anlamlı cümleler ile düzenli olarak paylaşımda bulunmaktır. Zaten 15, 20 gün, günde 2,3 mesaj atarsanız bu kriteri yerine getirir ve ilk sayfaya girersiniz. Tabii ilgili site'sine bağlı sosyal ağ sayfaları daha kolay indexlenir ve ilk sayfalarda çıkmaları daha muhtemeldir. Herkese kolay gelsin. Bu açıkayıcı mesajı paylaşan arkadaşa da diğer arkadaşlara yol göstericilik yaptığından dolayı teşekkürler.