Yaş farkından daha önemli olan uyum olması gerekiyor, aslında sorduğun soruların cevabı günümüz yaşam biçiminde cevapları oldukça çok lakin kişisel hayatı ilgilendirdiğinden dolayı özel bir konu ve bundan dolayı tüm yönleri ile ele almak ve ileriyi düşünmek faydalı olacaktır. Benim için en iyi olanı bilgi sahibi olduğum sürece yine ben belirleyebilirim. Erkekler 30 yaşlarına kadar yaşça büyük kızlardan hoşlanabilir, 30 lu yaşlardan sonra daha küçük yaşlardaki kızlardan hoşlanmaya başlarlar. Bir genelleme yapılamaz ama insan doğasına göre hareket ediyor çoğu kez.

Diyelim ben 25 yaşındayım ve yaşım gereği daha olgunlaşma sürecindeyim bundan dolayı, aradığım bir eşte buna destek olmalı ve yaşça büyük olması lehime olacaktır. Ancak olgunlaşma evremin çoğunu bitirmiş isem daha çok bütünleşmenin enerjisi hareketliliği rol oynayabilir. Yani şuan ne istediğim ve ileride ne isteyebileceğimi iyi kestirmem gerekiyor. Bunları bilmeden hareket edersek mutlu bir beraberlik mutsuz bir boşanma ile sonuçlanabilir.

Bakirelik konusuna gelince, tövbeler daha çok yaptığımız işler için değil hatalardan ders alıp ilerisi için iyi bir hayat yaşamamız için gereklidir. Kuran da erkeklerinde namuslarını korumaları gerektiği belirtilir. Ancak bakire bir kızla evlenmek isteyenlerin çoğu ne yazık ki kendi namuslarını korumuyor.

Aklıma bir şey geldi bu arada. Bizim komşu var nine 18 yaşında evlendiğinde kocası 10 yaşında falanmış. 10 sene çocuk bakıcılığı yaptığını söylüyor ama şuan mutlu birer çiftler gerçekten ilginç bir durum.