Bu kadar masraf ve zahmet yapmışsın hocam. Zaten ilk sayfa az bile, ilk sıraya gelmen lazımdı tüm bu uğraştan sonra. Bir de forumdaki SEOculara laf göndermek hiçbirimizin hakkı değildir. Ben genelde spam link satanları eleştiririm, SEOcuları asla. Bir de SEO içerik değildir, hoşgeldiniz SEO dünyasına. Sizin adınıza sevindim.
GT-I9082 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Hocam seocu dediğiniz kim Allah aşkına. Adamların yaptığı iş senin benim bilmediğim iş değil ki. Düne kadar aynı backlink yöntemlerini kullanıyorlardı. Sadece firma adı vardı çoğunun farklı olan o. Kendi porföyünde ki sitelere link alıp sıralama da seni yukarı çıkarıyorlardı. Sonra bir güncelleme geldi çok büyük şirketler bile sıralamadan kayboldu.
Bu arada bu anlatılan işlemleri herkes biliyor. Ama her sektör ve her kelime farklı sıralama algoritmalarına sahip bence. Sizin anlattığınız şekilde içerik girip, sitesini güncel tutmak isteyen bir çok farklı kriterden sınıfta kalıyor ve sıralama da çıkamıyor. Sıralamaya girmek tamamı ile şans işi. Ben bunu ypatım bak sıralama da çıktım sen de yap tutmuyor.