Herkes yaşadığı olayı anlatıyor ise ben de anlatayım, eski moderatöre özel mesajdan defalarca soru sormama rağmen 1 adet pmme bile cevap vermedi. Beni konumda uyarmış, sordum sınır ne kadar diye cevap yok. Video paylaşıyordum forumda, mesaj atmış sınırsız banlanacaksınız bir daha paylaşırsanız diye.
Alttan aldım sustum ama bu olay çok içime oturdu çünkü,
abstarct denen kişi defalarca şikayet konularına yazmasına rağmen banı 1-2 gün oldu başkası yazsa eminim sınırsız banlanacaktı.
Gold üye bir arkadaş satış konusuna 3 kere mesaj atmış şikayet ettim ne konu kilitlendi ne arkadaş banlandı. Halbuki ben çok kişi gördim 3 mesaj art arda yazdı diye 4-5 gün ban yiyen.
Samimi moderatör diyenlere gülüyorum, nereden gördünüz samimiyetini. Elazıglı arkadaşımızla şu an konuşuyorum beni insan yerine koyuyor cevap veriyor vs, senli beni konuşabiliyorum.
Diğer moderatöre bir şey sormaya korkuyordum banlayacak diye.
Aynı şekilde
Justrulz'da şikayet konularına yazmanın yasak olduğunu/sınırsız banlanmaya sebep olduğunu bildiği halde yazdı ; fakat ne olduysa ban açıldı. Burada onlarca üye var hepsinin hakkına girdiler. Kaç kişi bu sebepten banladı ve hiçbirinin banını açtıklarını sanmıyorum..