https://www.r10.net/forumda/1202747-d...mludurlar.html
Şu konuda davet edilen üye banlanırsa, davet eden de banlanır şeklinde bir uyarı verildi.
Bundan 3-4 ay önce, bir üye banlandı. Malesef mesajı sildim, üyenin adını da unuttum fakat 250 küsür traderli bir üyeydi.
Davet ettiği üye banlandı(dolandırıcılık yaptı)
Rastgele üyelik profiline geldim. Merak içerisindeydim niye banlanmadı acaba unutuldu mu diye.
Pm atıp Moderatör'e durumu izah ettim fakat, Moderatör'den gelen yanıt ' Keyfim öyle istedi' şeklindeydi.
Bende tabi banlanmayı göze alamadığım için sustum.
Hür değildik , onların kişisel çıkarlarına dayanacak her konuda banlayabilme korkusuyla konuşamıyorduk malesef..
Ek olarak : Sence Moderatör niye böyle bir şeyi yapar?
Sanmaki üyenin 250+ traderi var forumda bu gibi üyelere ihtiyaç vardır diye. Burada ne platinler ne 500 traderli adamlar banlandı. Kesinlikle üye ya tanıdığıdır. , ya da bir şey karşılığında yapmıştır.
Herkes yaşadığı olayı anlatıyor ise ben de anlatayım, eski moderatöre özel mesajdan defalarca soru sormama rağmen 1 adet pmme bile cevap vermedi. Beni konumda uyarmış, sordum sınır ne kadar diye cevap yok. Video paylaşıyordum forumda, mesaj atmış sınırsız banlanacaksınız bir daha paylaşırsanız diye.
Alttan aldım sustum ama bu olay çok içime oturdu çünkü,
abstarct denen kişi defalarca şikayet konularına yazmasına rağmen banı 1-2 gün oldu başkası yazsa eminim sınırsız banlanacaktı.
Gold üye bir arkadaş satış konusuna 3 kere mesaj atmış şikayet ettim ne konu kilitlendi ne arkadaş banlandı. Halbuki ben çok kişi gördim 3 mesaj art arda yazdı diye 4-5 gün ban yiyen.
Samimi moderatör diyenlere gülüyorum, nereden gördünüz samimiyetini. Elazıglı arkadaşımızla şu an konuşuyorum beni insan yerine koyuyor cevap veriyor vs, senli beni konuşabiliyorum.
Diğer moderatöre bir şey sormaya korkuyordum banlayacak diye.