Monolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle daha kolay dikkatinizi çekebilirim diye buradan yazdım acil cevap almalıydım ki siteyi alan arkadaşı bilgilendireyim, hizmetiniz hakkında gerekli yorumu nasıl bilirsiniz? gibi topic'lerde açılacak konularda belirteceğim. Özel mesaj konusunda bir şey daha söyleyeyim öyleyse sitenizdeki iletişim bilgilerinize "R10.net Özel Mesaj" ibaresini ekleyin.

Not:Polemik veya konu ile alakalı firmayı kötülemek amaçlı yazılmamıştır, yanlış anlaşılmasın.
İletişim bilgilerimizde telefon numarasıda mevcuttur efendim ohalde Yok emin olun özel mesajla alacağınız yanıt yada dikkat çekme ile konulara yazarak alacağınız yanıt veya dikkatme + yada - hiç farketmeyecektir r10 bakıldığında yanıt veriyoruz konu takip etmiyoruz yani alıntı yapıldı mesajından geliyoruz ve yanıtlıyoruz aynı işlem ö.m içinde geçerlidir.

Tabiki yorum yapabilirsiniz olumlu yada olumsuz her yoruma açığız ancak böylesi saldırı vb durumunda bir çok firma ulaşılmaz olmayı tercih ederken bizse tam tersine ulaşılabilir olmaya çalışıyoruz Skypede olmamamız doğaldır sebebide çok açık skypede yazılanlara yada yazılacaklara yetişmeye harcayacağımız zamanı daha çok sorunu gidermeye harcamayı tercih ediyor ve her arayana telefonla cevap veriyoruz GSM ile 7/24 ofis ile 7/10 erişim sağlanabillir tellede.

Saygılar.