hocam dmoz konusnda editor olmadıgızı veya bu konuda bilginzi olmadıgı cok acıkca belli lutfen cahilliğinizi editorleri karalayarak gostermeyin bakın sizin verdigiğinzi site uzerinden konusuyoruz sitenin dokumu budur
xxxxxx 08/03/2009 07:28:03 UTC [World/Türkçe/Sağlık/Güzellik kategorisinde yayımlandı]
fakat bu siteyi ekleyen editor 2011 de ayrılmıs
katagoriye yeni editor ise 17.10.2013 te atanmıstır. Simdi sizin siteniz eklenmedi diye daha once eklenmiş olan siteleri elekelemek cokta doğru değil.
Bakınız benim bir sitem var . Alanında bir numara kendimde dmzo editoru olmama ragmen o katagoriye ne ekletebildim nede o katagoriyi alabildim. Surekli oneriyorum. Yılmayacaksınız. ben 2 yıldır bekliyorum. Eger kendi katagorielrime eklersem editorluk gider. Bu cok mu onemli diye sorarsanız çok onemli değil edi,torlugun gitmesi ama etiğe uugun değil.
Lutfen sitenizde değişilikler yapın ve editorun onaylamasını bekleyin emin olun en kısa zamnda tum tr siteleri dmoz a eklenirler
Dmoz icindr yer alan editorlerin birbirlerinin kategorilerine siteleri ekleme ricalari actigi konularin oldugu dmoz forumundan bir ekran goruntusu alip konuya siz mi koyarsiniz yoksa ben mi koyayim dmoz editorleri arasinda yapilan bu yolsuzluklarin ekran goruntusunu?
Turk editorlerin bu icler acisi durumunu gormezden gelmeye gerek yok.
Hesap makinesi ile gonderildi yazim hatalari icin kusura bakmayin.