Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayında normal adsl karışan 3g internetede karışmaz mı ?

Ayrıca yaş 22 ve herşeye aileniz müdahale ediyorsa biraz sizdede suç var gibi...Hiç kimsenin size o yaştan sonra hesap sorma yada özel hayatınıza müdahale etme hakkı yoktur kaldıki bu anne ve babanız olsa dahi..
Sorun şuki evin içerisinde sabit bir internet sorunu var. Taşınabilir internette sorun olmaz. Taahhüt edemiyorum. Çünkü 2 ay sonra para bulamadım kapattırcam. Sorun bende değil. Sorun ailesel. Babamın sürekli internete girmesi annemi çılgına çevirmekte. Arada kaynayan benim madur olan benim. Vınna evet ama kablosu olan bir internete hayır . Çok garip birşey. Kırmakta istemiyorum onları sonuçta anne baba.

ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@XFQ; yoldaş neti kendi üstüne al bakayım kapatabiliyorlar mı ?
Yoldaş gene kapatıyorlar. Vınn yada usbli internet olması gerekiyor. Baba ve kardeşim yoksa giriyor internete. Nefret ediyorum şu yasaklama olaylarından. Kardeşim üst komşunun wireless şifresini kırmış internete giriyor durumu anne babaya izah ettiğimdede anlamıyorlar. Eve internet girmicek gireceksede vınn al kendin. Mantık durdu beyin error verdi .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:56:36 -->-> Daha önceki mesaj 01:54:57 --

AnkProgram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
telefona internet paketi alıp suite programlarıyla bilgisayardan girersiniz işiniz bitince çekersiniz usb yi
Aveanın seç paketini kullanıyorum. Toplamda 3gb internet var 3günde bitiyor.