sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşallah güzel yerlere gelirsin hocam.
Bir önerim ve fikrim olacak müsadenle.

İstanbul içisin sanırım. İstanbul içi bir organizasyon düzenleyelim. Cafe mekan kapatalım icabında sessiz bir yere gidelim. İçecek vesaire olan bir yere. Toplaşalım r10 üyeleri olarak sonra da sen kendini hazır hissettiğinde geçersin bizde oturup izleriz seni. Nasıl olur.
Dediğini düşünmedim değil , ama ilk heycanımı atmak ve daha iyi bir sunum yaparak ilerlemek istiyorum. Yani r10 dan bi topluluğa yapacağım gösterinin de amatörce olmamasını isterim.
Allahın izniyle şu hey canımı attıktan sonra videoyu da atıcam sizin önerinizide yaparız inşlah.

Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

https://www.youtube.com/watch?v=rXQdBt1ZAjA

Böyle değilsin dimi hocam?
Aslında bu adamı izledikten sonra kararım kesinleşti, canlı yayında lak diye çıkıp öyle espiri yaparsan hiç bi anlamı kalmaz her işin bi raconu var
aGeneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cafenin yanında youtube'dan bi kanal aç ordanda 2-3 dakikalık videolar ile işi götürebilirsin.
Amacım hemen para değil hocam , dediğim gibi hey canımı yenmek istiyorum.

Ezekiel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendin şimdi mesela bi 5-6 dakikalık video çekebilirsin hocam. Bekliyoruz.
Hocam çok yapmak isterim, fakat kullandığım ilac olan sivilcemi x5 katladı , mimikler de önemli olduğu için biraz zaman kolluyorum.

clubmember adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ünlü olursan bizi unutmazsın dimi.
Ayıp ediyosun tanımadığım birini nasıl unutayım
loreafro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadas ortamında kafalar iyimiydi peki, nickin beni farklı yerlere çekiyor.
Yok yok nicke aldanmayın ben acarken ne olduğunu dahi bilmiyordum

ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başlamak bitirmenin yarısı derler ve hayatta hiç bir zaman " keşke " lere yer verme bunu istiyorsan rezilde olsan yap ki en azından " yaptım ama olmadı " diyebilesin bence " keşke " demektense " yaptım ama olmadı " demek daha iyidir onun için video çek youtubeye yükle izlenme sayısına gelen yorumlara göre neyin ne olacağı belli olur zaten şahsen ben cafe işletsem sen bana gelsen böyle böyle desen benim sana sorucağım ilk soru aç bi videonuda izliyelim olurdu onun için bir video hazırla ve yay. ilk video olucağı için çok özen çünki bizim milletimizin ön yargısını kırmak çok zordur ilk videoda etkileyemezsen bir daha etkileyemezsin büyük bir kısmı.
Saolasun hocam şu söylediklerin le biraz daha cabalarımı arttıracam.
HBGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha ciddi işler tavsiye ederim. Yaşın kaç bilmiyorum ama eminim ciddi konulardan en az birinde de cevherin vardır. Bu ülkede bu işin kralı cem yılmaz bile sirk palyaçosu muamelesi görüyor.
Ben şansımı denemek istiyorum , cem yılmaz 'a palyonço gözüyle bakan bir kişi benim gözümde daha mağaradan çıkmamış bir kişidir.

Böyle bir üstad bir daha gelmez.

Vaktinizi ayırıp konuya dahil olduğunuz için ayrı ayrı Teşekkür ederim.