Corydoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi ülke olarak öyle bir seviyedeyiz ki zorunlu ihtiyaç olarak beyaz eşyadan bahsediyoruz gözünü seveyim Dahada yorum yapmıyorum abi.Bankaların aldıkları şu EFT masrafları bile havadan gelen para.Bankalar kaynak yönetimiyle para kazanır normalde.Bizde 10 müşteriden 3'ü vaktinde öder 5'i öder ama geç öder 2'si hiç ödemez.Bankada işte o hiç ödemeyenlerden kazanır.Bu ülkede en başta bankalar ve siyasiler olmak üzere kimse yapması gereken işi yapmıyor nerede kolay para var oraya yöneliyor maalesef.
Zorunlu eşya diye Beyaz eşyadan bahsetmeyeceğim de neyden bahsedeceğim İbrahim? Polonya' da yaşayıp Türkiye' yi yorumlama. Kredi kartı ile beyaz eşya alıp evini dizip evlenen onlarca tanıdığım insan oldu. Eft masrafı istemiyorsan, bu tür ücretleri tahsil etmeyen bankalar var onları kullanacaksın İbrahim'cim. Ama dikkat edersen herkeste Garanti bankası var. Neden? Yaygın.. neden yaygın? Hizmeti iyi. Ben banka sahibi olsam ben de kazanmak isterim. Onlarca insan çalıştırıyorlar. Yüzlerce şubeleri var. Bakkalda ekmek satmıyorlar