Abi az çok siyasi görüşünü biliyorum.Bu kapitalist düzende bankaların yediği cukka paralar seninde kanına dokunmuyor mu artık?
Hükümetin yaptığı neredeyse hiçbir şeyi desteklemiyorum ama bu karar yerinde bir karar.Senin olmayan parayı senin gösterip üzerinede seni sömüren bi düzene dur demek lazım artık.Avrupada kredi kartına taksit diye bir olay yok.Bankalar kredi kartı verirken ise ciddi araştırmalar sonucu kart veriyor.Bizde mesaj atıyorsun 10.000 TL kredi hazır yeter artık ne bu bankaların sömürgeciliği.
Olayı hükümetin sana karışması olarak değil bankaların yediği cukka paralar olarak değerlendir birde abi.
Saygılarımla.
Konuya siyasi yaklaşmaya gerek yok. Zorunlu ihtiyaçlarda ne yapılabileceğini konuşuyorum ibo. Beyaz eşyada da kısıtlama var. Evlenenler ne yapacak? Banka, senin 12 taksit ile aldığının ücretini satıcıya peşin aktarıyorsa bırakta parasını kazansın. Hem de bunu sana peşin fiyatına yapıyor. Satıcıdan tahsil ediyor. Yahut başka alışverişlerinden kazanıyor yada yıllık ücretten kar ediyor. Keyfen değil de ihtiyaç durumuna bakmak lazım. Lüx telefon kullanan biri değilim ama bir gün istediğimde 12 taksit yapamayacaksam lanet olsun da.