Değerlendirme sürecimiz devam ediyor.
ZeNaN adlı üyeden alıntı:
KareAsCS adlı üyeden alıntı:
ZeNaN adlı üyeden alıntı:
Merhabalar hocam ücret peşin olduğu takdirde uzman ekibimizle birlikte siparişlerinize sorunsuz olarak karşılık vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın gerekli referanslarımız ve ticaret puanımız yılların tecrübesi haline gelen kadromuz ile sizlere hizmet vermek istiyoruz.
Konularınızı yazar günlük olarak sitenize ekler ve zamanlarız bunun yanında ekstra olarak 4 etiket ve 1 adet resim ile siteye konuları ekleyebilir ve siteleriniz wp ise all seo plack bölümünü doldurarak hizmet verebiliriz.
Hizmetimizi size ücret peşin olduğu takdirde 400 adet 150 kelime toplam ücretimiz normal fiyatı 600 TL iken biz size 500 TL olarak sorunsuz hizmet verebiliriz.
Olumlu olumsuz dönüşünüzü rica ediyorum.
Saygılarımla...
Daha önce sizinle hiç çalışmadığımız ve nasıl bir iş teslim alacağımızı bilmediğimiz, artı olarak işin yaklaşık bir aylık bir iş olduğu burada ödemenin peşin olması çok mümkün değil. Farklı bir modelde çalışmak isterseniz görüşebiliriz.
Gerek yok sizinle de ben çalışmadım ve itaderiniz yok benim 100 den fazla itaderim var neye güvenerek sizinle veresiye iş yapacağız iyi günler.
Bu tarzda hastalıklı ruha sahip arkadaşlar lütfen yazmasın. Baştada belirttim. Lütfen iş etiğine sahip birlikte çalışmayı bilen insanlardan teklif bekliyorum.