Uzun süredir uğraştığım ve para kazandığım YouTube'den artık sizler içinde kanallar açarak hizmet vermeye çalışacağım. Onaysız Gmail veya YouTube hesap satışım şu anlık bulunmuyor, bunu bilmenizi isterim. Çünkü uzun süreli ve sağlam olmayıp direk kapanabiliyorlar. O yüzden şu anlık sadece onaylı hesaplar üzerinde çalışmaktayım.

HESAPLAR GERÇEK TELEFON NUMARALARI İLE ONAYLANIR. ASLA SANAL TELEFON NUMARASI KULLANMIYORUM.

Onaylı Gmail + YouTube hesaplarını açma aşamalarım ise şu şekilde:

***- Hesabı tertemiz bir ip ile açıyorum.
***- Hesabın ismi tamamen gerçek Türk ismi yapıyorum. (G+ kapanmalarını engellemek için)
***- Hesaba telefon onayı yaparak hesabı açıyorum.
***- Ülkeyi para kazanma statüsünde seçiyorum.
***- +15 DK tel onayını ayrıca yapıyorum.
***- İsteğe göre para kazanmalarını aktif ediyorum.

Her hesap farklı telefon numarası ile onaylanır. Farklı telefon numaraları sizi başlangıçta spam ihtimalinden ve toplu kapanmalardan kurtarır.

Onaylı hesaplarımdan almak isteyen arkadaşlar en az 10 adet hesap siparişi vermek zorundadır. Altında çalışmıyorum. Alınan siparişler yaklaşık 1-2 gün içerisinde teslim edilir. Sipariş teslim edilirken mail + şifre tarafınıza word dosyası içerisinde gönderilir.

Dipnot: Teslimatı yapılan siparişin ödemesi geri ödenmez. Hesapların sizin tarafınızdan kapanmalarına karşı yapabileceğim birşey yok. Sipariş sonrası 1-2 gün içerisinde kapanma olursa hesaplarınızı tekrardan yenileriyle değiştirebilirim.

Her Onaylı Gmail-YouTube: 2 TL (+15 dk açık)

Ödeme yolları: İşbank - Kuveyt

Foruma üye olmayan ve hesap almak isteyen arkadaşlarım için mail adresim: ersin@geyik.com.tr

Kafanıza takılan soru ve sipariş için PM atınız.