s.a. hocam ticket atıyorum destek sisteminden lakin cevap gelmiyor . siteye içerik çekemiyorum tasarım değişikliği yazıyor lakin tasarım değiştirilmedi aynı şekilde duruyor yardımcı olursanız sevınırım
Merhaba
Botta tasarım değişikliği olduğunu belirtmiş arkadaşlar sıraya almışlar, gerekli düzenlemeyi yaparlar.
Siz tema değişikliği olmadığını belirtmişsiniz botta, bunlar kod bazındaki değişiklikler de olabilir html kodunda bir class adı bile değişse bizi etkiler son kullanıcı olarak siz görsel değişiklik görmeyebilirsiniz.
Aynen bu arkadaşa bende katılıyorum. Benimde twitter paylaşımda problemlerim var 2 gündür ticket dönüşü bekliyorum ama kimse ilgilenmiyor.
2 Gün bot sürem kalmasından ötürü dün paypal ile ödeme yapıldı ama halen 2 gün yazıyor. Halen yazılımın uzatıldığı yok.
Yazılım iyi hoş her şeyiyle ama birazcık ilgi alaka istiyoruz. Problemlerimizin sonuca ulaşmasını istiyoruz. PM atıyoruz dönüş olmuyor, Ticket atıyoruz dönüş olmuyor. Size nasıl ulaşıp, problemlerimizi çözdüreceğimizi şaşırdık gerçekten..
Merhaba arkadaşlar ödemenizi onaylamış, tweet konunuz üzerinde çalışılıyor bitince bildireceğim.
1 ad sipariş edildi onay bekleniyor
Tüm lisanslar aktif durumda
Merhaba demo alabilir miyin.
Tabi pm atıyorum.