Ajiba Nickli arkadaşımızın soruları :

3 sorum daha var belki diğer arkadaşlar arasında da bundan faydalananlar olabilir

1- Sitelerimi hep html kodlama ile yazarak hazırladığımdan ilk defa script site kullanacağım. Bu nedenle mesela resimleri yüklemeden önce adlandırma yaptığımızda yükleme sonrası resim adı otomatik değişiyormu? Dilersek önceden resimlerin adlandırmaları biz atıyabiliyormuyuz ? ( Gerçi bunu bir post yüklediğimde görebilirim diye düşünüyorum ama belki diğer arkadaşlar da merak eder, aydınlanmış olurlar böylece)

Cevab : Resimlere ad versenizde değişecektir.Konu başlığınız ne ise resimin adı da aynı olacaktır. SEO da +++ özellik olması amacı ile bu şekilde yapılmıştır.

2- Şimdi ki bu sorumu; adsense konusundaki cahilliğime verin Aylık 100 K'lı hitlere ulaşan sitelerim olunca artık adsense kullanma konusunda geç bile kaldığımı düşündüğüm için başlangıç olması açısından scriptinizi aldım. Fakat tek anlayamadığım genel olarak okuduklarımdan bir sayfada 6 adsense reklamı olmasının iyi olmadığı ve ban sebebi olduğu.. Başta da belirttim adsense konusunda tecrübem yok ve yanılıyor olabilirim. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Cevab : Bir sayfada 3 tane normal adsense reklamı , 3 bağlantı reklamı , 1 google arama , toplamda 7 tane adsense kodu bir sayfada olabilir

3- Adsense için okuduklarımdan % olarak gelen hit, organik hitten fazla olduğunda ban sebebi imiş. Bu nedenle de genel uygulamanızı doğru bulduğumu kabul ediyorum. Belirttiğiniz gibi, istek halinde; İconları değiştirmek güzel bir öneri fakat bunun yerine kendim için instagram ve pinterest'i de ekleyebilmeyi tercih ederim. Fakat; ne face'den, ne de twitter'dan da vazgeçmek istemiyorum. Olursa akıllı ve planlı kullanmayı deneyeceğim. Bu nedenle diğer bu 2 sosyal ağı da ekleme şansı var mı , yok mu ? ) bir bilen olarak olmaz derseniz de canınız sağolsun

Cevab : Normalde o 2 icon eklenir ama şu anda diğer scriptlerimiz için emek veriyoruz.Şu anda bu istediğiniz özelliği inanın sadece siz kullanacaksınız. Ama sizde ekleyebilirsiniz bunu . Hemde basit şekilde. Tema klasörünü açın , tema.php şifresizdir. Google,facebook,twitter iconlarını sayfada aratın . Yanlarına html olarak sizin iconlarında ekleyin işinizi fazlası ile görecektir

Cumartesi günü Mobilya-Dekorasyon-Otel-Tatil vb her sektöre uygun olabilecek scriptimiz satışa çıkacaktır.Extra galeri,watermark,admin panelinden site arkaplanı seçme vb özellikler olacak,full adsense kasanlar için hazırlandı . Fiyatı 40 TL olacak , yemek scripti alan müşterilere %25 indirim uygulanacaktır