scriptimizi alan bütün müşterilerimize hayırlı olsun
script adsenseye özel oldugu için 3 adet sosyal link koyduk.Zaten adsense kasanlar için sosyal ikon sayısı fazla olmaz.Eğer bizim belirlediğimiz dışında olan sosyal linkleri kullanacaksanız sosyal ikonu değiştirirseniz işinizi görecektir.
ftp den facebook iconu yerine instagram iconu koyabilirsiniz.
Satışımız devam ediyor
Açıklama için teşekkürler (:
3 sorum daha var belki diğer arkadaşlar arasında da bundan faydalananlar olabilir
1- Sitelerimi hep html kodlama ile yazarak hazırladığımdan ilk defa script site kullanacağım. Bu nedenle mesela resimleri yüklemeden önce adlandırma yaptığımızda yükleme sonrası resim adı otomatik değişiyormu? Dilersek önceden resimlerin adlandırmaları biz atıyabiliyormuyuz ? ( Gerçi bunu bir post yüklediğimde görebilirim diye düşünüyorum ama belki diğer arkadaşlar da merak eder, aydınlanmış olurlar böylece)
2- Şimdi ki bu sorumu; adsense konusundaki cahilliğime verin

Aylık 100 K'lı hitlere ulaşan sitelerim olunca artık adsense kullanma konusunda geç bile kaldığımı düşündüğüm için başlangıç olması açısından scriptinizi aldım. Fakat tek anlayamadığım genel olarak okuduklarımdan bir sayfada 6 adsense reklamı olmasının iyi olmadığı ve ban sebebi olduğu.. Başta da belirttim adsense konusunda tecrübem yok ve yanılıyor olabilirim. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
3- Adsense için okuduklarımdan % olarak gelen hit, organik hitten fazla olduğunda ban sebebi imiş. Bu nedenle de genel uygulamanızı doğru bulduğumu kabul ediyorum. Belirttiğiniz gibi, istek halinde; İconları değiştirmek güzel bir öneri fakat bunun yerine kendim için instagram ve pinterest'i de ekleyebilmeyi tercih ederim. Fakat; ne face'den, ne de twitter'dan da vazgeçmek istemiyorum. Olursa akıllı ve planlı kullanmayı deneyeceğim. Bu nedenle diğer bu 2 sosyal ağı da ekleme şansı var mı , yok mu ? ) bir bilen olarak olmaz derseniz de canınız sağolsun
Bunlar dışında genel olarak sevdim, kullanımı kolay, hoş bir script hazırlamışsınız, tebrikler (: