ortada bir hilebazlık varsa buna göz yummak suçtur anlamında demiştim ben ve burada kimse körü körüne araştırmadan etmeden hobbala diye gidip bir yere saldırmaz ya da şikayette bulunmaz diye düşünüyorum öyle değil mi ?
Bak be kadar guzel soyluyorsun bir hilebazlik varsa eger bunun kanitlanmasi lazim degil mi bir delil eklenmesi lazim camur atayim izi kalsin sekilinde yapilmis karalamadir bu yaptiginiz sizin r10 da dahi bir sikayet konusu acildiginda kanit gosterilmesi isteniyor degilmi oyle kafasina gore kimse is yapmiyor .
Arkadasin zanediyorumki urfada yerel haber sitesi mevcut sirf botnet yaparak dahi o sitenin onune gecmek istiyor fakat akliniza koyun bunu dogru duvar yikilmaz .size bir tavsiyede bulunuyorum ister tavsiyemi abi tavsiyesi olarak al isterde kardes tavsiyesi olarak asla ama asla hayatta kimseye on yargi ile yaklasmayin ve gozunuzle gormediginiz inanmadiginiz seylere irtibat etmeyin yoksa emin olunki zarar eden hep siz olursunuz .
Hersey ortada hersey kanuna uygun. Ortada yanlis bir sey yok. İsteyenler reklam verenlerin telefonunu arayarak sorabiler tehtid ilemi reklam verdiniz diye sorun oyle bilmediginiz seyler hakkindada atip tutmayin .. Telden yazdim yazim hatalai icin kuura bakmayin ALLAHA EMANETSİNİZ