SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paravan blog derken hepsini blospot danmı açıyorsunuz? Size tavsiyem 1 blogspot, 1 wordpress, 1 blogcu, 1 opera(gerçi 2 ay sonra kapanak açmasanızda olur), 1 blog.com, 1 ok.net şeklinde açmanız.Bu sayıda başka blog veren sitelerle artırılabilsede benim denediklerime göre en kalitelileri bunlar.Hemn farklı ip lerden backlink almış olursunuz.2 tane blogspot açacaksınız veya wordpress farklı zamanlarda açın ve ip lerini kontrol edin.
Cevabınız için çok teşekkür ederim blogspotta zaten taa 2012 de adam açmış benim adlarımı kullanmamış onu sildiremediğim için başka servislere yöneleceğim bunlarıda söylediğiniz servislerden ve şekillerden kullanarak yapacağım

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kisa yolu mu istersin uzun yolu mu? Kisa yolu yazayim, begenmezsen uzun yolu da yazarim.

Kisa yol;
Paravan blog ac. 10 tane yazi yaz 20 gune zamanla. 20 gun sonunda h*cklink satan biri ile anlas 100 pr li siteden backlink al ve 10 gun bekle o arada 5 tane daha yazi zamanla.

Yani toplam 1 ay sonunda tanitim yazilarini yazmaya baslayabilirsin. Etkisini ise yine 1 ay icinde cok net gorursun.
uzun yolu nedir peki hocam