ahmetsadri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet sonuç olarak çalışmak temeline dayanıyor herşey. kendinize samimi olun siz siteye ne kadar bakıyorsunuz. ne kadar özgünsünüz ne kadar kalitelisiniz. şahsen ben bu soruyu sorunca kendime çoğu zaman arada kalıyorum. çünkü bakıyorum gerçekten kaliteli işler yapanlar her zaman kazanıyor. ürün satma meselesinde düşüncemde pazarlamaya giriyor bu iş ve bu dünyada para getiren en sağlam meslek pazarlamadır. i phone pazarlama olayını herkes biliyordur maliyet 100 dolar gibi bir rakamdır ama 1000 dolara satarlar işte bunun adı pazarlama.
eğer pazarlama yeteneğiniz varsa 100 dolar maliyetli ürünü 1000 dolara satarsınız
eğer yetenek yoksa maliyeti 100 dolara olan ürünü 90 dolara satarsınız ve batarsınız.

maniaccoder neden adsense demiş. şöyle insanlar artık iletişim kurmakta sıkıntı çekiyor ödemelerde sıkıntı çekiyor. adsense ayın 20-25i gibi paranızı gönderiyor. Yok şöyle oldu yok böyle oldu demiyor.

ama şunu unutmamak gerek adsenseye harcanan zamanı dediğiniz gibi pazarlamaya harcasa insanlar gerçekten daha çok kazanırlar.
PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz abarttm gittim hep aynı yerlerde sosyal imleme yaptm. Yaptığım siteler kötüydü ve kendi yazdığım botla otomatik olarak gönderiyordu. İmleme yaptığım siteler teker teker kapandı ve sitem yerin dibini gördü. Ayrıca çok aranmayan kelimeleri hedeflediyseniz hitiniz normaldir aranan kelimelri hedefleseydiniz bence 1500-2500 lerde olurdu. 1500-2500 arası bir bayan siteside iyi reklam yerleşimiyle aylık 750-1000 tl her türlü bırakır.

Bence ilk sitenizse başarısız olmanız normal birşey 2. veya 3. sitenizde başarılı olucağınızdan eminim.

1500-2000 hite 750-1000TL bana çok geldi ama dediğiniz olsa heralde muhteşem birşey olurdu.

Sitemdeki içerikler gerçekten çok çok iyi. Çünkü moda ikonu gibi bir kız yazıyor. Kızı da bir arkadaş vasıtasıyla buldum. haberleri 300-400 kelimelik oluyor. 15 aydır para kazanmadığım ama inatla konu girişine devam ettiğim bir siteden bahsediyoruz. Para kazanmak için yapsaydım heralde 15 ay beklemezdim. WP kullanmadım sıradan bir tema bulmadım kendim A4'e çizdim. Konuları buradan habersiz bir kıza yazdırdım. Daha ne kadar doğru yapılabilir