Ah keske birde site sahibini tanimadan sadece yazilanlara inanip pesin hukum vermesen. Bu ulkeninde en buyuk sorunu bu zaten biri cikiyor bisi atip tutuyor herkes de ona inaniyor kimse hani kanit goster demiyor.
Sitenin sahibi adamin bir tane tehtit mesajini yayinlayin bakalim konusmaya gelinceye herkes mallasef konusuyor site sahibini cok iyi taniri
Nasil bir insandir dersenizse namazinda isinde gucunde bir insan derim herhangibir gruba veya tarikatada uye degildir adam gibide adamdir . Arkadasin dedigi dogru bir nokta vardir oda sudur reklamlar icin kimseye gitmez reklam kendisine gelir cunku bu site bir marka artik urfada bilmeyen gormeyen tanimayan yok bildigin milliyet huriyet gibi site millet gider reklam verir .
Ayrica bunlari site yetkilisi sahibi ile abi kardes iliskisi icerisinde olan biri olarak yaziyorum . Eger ortada bir tehtid şantaj vb bir durumu gosteren kanit yok ise bu soylenen sadece iftiradir konuyu acan kisininde bunu kanitlamasi sartir
ortada bir hilebazlık varsa buna göz yummak suçtur anlamında demiştim ben ve burada kimse körü körüne araştırmadan etmeden hobbala diye gidip bir yere saldırmaz ya da şikayette bulunmaz diye düşünüyorum öyle değil mi ?