dergos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sigara kullanıyor muydunuz? Evet ise içebildiniz mi?
hayır kullanmıyordum ama içmek yasaktı,mesela süt içmekte yasaktı çünkü ameliyatla çıkartılan diş çukurunu dikişle kapatıldığında içine süt gidip koku yapmasın diye içmememiz söyleniyordu,o yüzden sigarada deri altını kötü etkileyeceğini düşündükleri için içmemen gerektiğini söyliyeceklerdir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:42:03 -->-> Daha önceki mesaj 01:35:54 --

maxipowers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telden yaziyorum kisa tutacam ustat benimde 1 tane yirmilik var korkuyorum doktor ozel 600 lira istedi 1 saat 30 dk civari surer dedi sizinkiler kac saat surdu aci cok oluyormu alt 20 lik dismi ust mu ust dis kolay cekiliyormus dogrumu disi ikiye bolupmu aldi yoksa tek seferdemi cikti yanak sisecek dedi cokmu sisiyor acayip kotumu yani bana dediki en kolay tarafi dikisler dogrumu ameliyat ertesi cok aci oluyormu bosalan disinin yeri doldumu bosmu yemek giriyormu icine bayagi sordum ama ciddi anlamda coooookkkk korkuyorum ameliyat dedi cunku
korkulacak bir şey yok önce sakin olun,ameliyat sırasında hissetmiyorsunuz bir şey zaten sadece doktor çıkartırken bastırma ittirme ve kıtırtılar gelebiliyor dişi sökmeye çalıştığı için ve çenenize baskı oluşabiliyor.Bana göre üst diş daha zor çünkü çalışma alanı kolay değil,diş yukarıda olduğu için çıkartırken zorlanabiliyor.Anestezi olduğu için hiç bir acı hissetmeyeceksiniz.600 tl normal istemiş,benim ki 30 dakika civarı bitmişti.Sonra buz presi uyguladık zaten.Yanak şişiyor diş çekildikten sonra yokluğunu farketmiyorsunuz ben ağrı başlamadan gittim çünkü daha önceden röntgende baktırıp yan çıkacağını biliyordum diş yapımı bozmaması için erken çektirdim,sizde ne kadar erken çektirirseniz diş yapınız o kadar az bozulur.Ameliyat dediği şeyde korkulacak bir şey yok bende ilk başta korkmuştum ama eğlenceli bile geçebiliyor,doktorlar şarkı söylerek çekmişlerdi benim dişi mi ameliyattan sonra biraz ağrı çekersin ama ağrı kesici ve tuzlu su gargarası iyi geliyor,iyileştirmeyi hızlandırıyor