PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki hocam Allah korusun bu çizdirme olayı yapıldıktan sonra yan etkisi oluyormuymuş yada görme yeteneğini kaybetme gibi bir olasılık filan? bende düşünüyorum çizdirmeyide yemiyor
Görme yeteneğini kaybetme olasılığı hiç yok, dünya genelinde bugüne kadar yapılan lazer ile göz çizdirme operasyonunda görme yeteneğini kaybeden hiç kimse olmamış.

Ama bu bahsettiğim yeni teknoloji olan excimer yöntemi. Devlet hastanelerinde bu yöntem yok, bu yeni makineler sadece özel hastanelerde var.

Devlet hastanesinde ağrılı eski yöntem ile yapılıyor ve kesinlikle uzak durun o yöntemden, ordaki doktor da dedi burda 30 yıllık eski aletler kullanılıyor gözünün değerini bilen burada değil özel hastanelerde son teknoloji ağrısız excimer yöntemi ile yaptırır dedi.

Yan etkisi ilk 3-4 gün ışığa karşı hassasiyetlik oluyor ışığa bakmakta zorlanıyordum ama benimki operasyondan 3 saat sonra geçti.

Zaten başarılı bir şekilde yapıldığı zaman, ömür boyu gözleriniz sıfır noktasında sabitleniyor bir daha hiç bir zaman numarası yukarı çıkmıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:17:46 -->-> Daha önceki mesaj 23:15:30 --

By_vezir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Bende 2 derece miyopum gözlük kullanıyorum. Şu gözden tabaka ayırma başka yere yerleştirme mevzusu felan korktum birden
Yazarken garip gelebilir ama en ufak bir acı, ağrı hissedilmiyor o sırada bulanık bulanık bir görüntü etrafa bakıyorosunuz, doktorla muhabbet ediyorsunuz 10 dakikada bitiyor.

Lazer işlemi 20 saniye sürüyo zaten 20 den geriye saymaya başlıyo doktor, sıfır diyince hadi geçmiş olsun kalk diyor ve kalkıp gidiyorsunuz

İzlemek isterseniz operasyonun videosunu şurada var aynı bu şekilde oluyor işte http://www.uzmantv.com/excimer-lazer...-gerceklesiyor

5 yaşından beri gözlük, son 8 yıldır da lens takan biriyim, şu an o kadar rahatım ki anlatamam.