Tugrulbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
EWWW Image Optimizer
Menteci2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
veya css dosyasının en altına alttaki kodları ekleyerek küçültebilirsiniz

p img {
border-width: 0;
margin-top: 0;
margin-bottom: 0;
width:auto;
height:auto;
max-width:580px;
}
max-width:580px; kısmını isteğinize göre düzenleyin.
Mintik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde Wordpress üzerinden resim yüklenirken function.php de verilen bir ayar sayesinde bu resimler farklı boyutlarda yükleniyor. Bu sayede sitenizin ana sayfasında önrek vereim 50x50 piksellik bir resim alanı var bunun içinde öne çıkarılmış görseli yüklerseniz 50x50 piksellik alanda tam boy resim açılır. Bu sadece bir örnek.

Bu yüzden sitenizin hızlı açılması için anasayfada bulunan çerçevelere göre funticon.php yardımıyla belirlediğiniz ebatlarda resimler yüklemek ve her çerçeveye ayrı boyutlandırılmış resim eklemek sitenizi daha da hızlandıracaktır.

Codex wordpress sitesinden bulduğum örnek bir resim boyutlandırma kodu Bunu function.php ye eklemeniz gerekiyor.
the_post_thumbnail(); // without parameter -> Thumbnail

the_post_thumbnail('thumbnail'); // Thumbnail (default 150px x 150px max)
the_post_thumbnail('medium'); // Medium resolution (default 300px x 300px max)
the_post_thumbnail('large'); // Large resolution (default 640px x 640px max)
the_post_thumbnail('full'); // Original image resolution (unmodified)

the_post_thumbnail( array(100,100) ); // Other resolutions

Yukarıdaki kod değişik ebatlarda resim yüklemenizi sağlar. Bunlarıda anasayfaya çağırmak için şunları kullanmalısınız :
<?php the_post_thumbnail('thumbnail', array('class' => 'alignleft')); ?>

<?php the_post_thumbnail('medium', array('class' => 'alignleft')); ?>

<?php the_post_thumbnail('large', array('class' => 'alignleft')); ?>

<?php the_post_thumbnail('full', array('class' => 'alignleft')); ?>

Kodları olduğu gibi codex.wordpress sitesinden aldım.

Büyük ihtimal bu kodlar function.php dosyanızda vardır. Kendi function.php dosyanızı incelerseniz bulabilirsiniz. Demek istediğim her çerçeve tam boy resim çağırmayın.

Ayrıca bir başka konu :
Resim dosyalarınızı png formatında kaydedin ve http://tinypng.com adresinden bu resimleri sıkıştırdıktan sonra sitenize yükleyin. 70% hatta 80% oranlarında bile resim sıkıştırması yapabiliyor. Zaten sadece bunu yaparsanız herhangi bir resim boyutlandırma ihtiyacı duymazsınız ve siteniz de daha hızlı açılmış olur.
Ustadlar ben boyut derken örnegın resım boyutu 4.5 mb degılde otomatık 2.2 mb olsun megabaytı dussun yanı

Öncekı mesajımda açıklayamamısım tam olarak

Bır de klavye de bır sorun yasıyorum. Bazı harflerı kullanamıyorum yazım hatalarından dolayı kusura bakmayın