Üstadlar şimdi yapmaya çalıştığım şu: Wordpress te Geçen ay ve bu ayki yayınlanan şiirleri oylamaya tabi tutacağım. Ortalaması en yüksek olan şairleri listeleteceğim. Listelerkende bu ay içinde oylanan puanları baz alacağım.

Kısaca geçen ay ve bu ayki yayınlanan ve bu ay içinde oylanan puanlar kıstas alınacak. Bu işlemi yapamadım. Bendeki kodun bir kısmı şu şekilde.

$filtre=" where post_author='$u' and month(post_date)=month(DATE_SUB( curdate() , INTERVAL 1 month )) and year(post_date)=year(DATE_SUB( curdate() , INTERVAL 1 month )) and vote>=$a5->a and  month(voted)=month(curdate()) and year(voted)=year(curdate())      GROUP BY g.id having count(*)>=$a1->a and (sum(vote)/count(*))>=$a2->a ";
Bu kodla geçen ay yayınlanan ve bu ay içinde oylananları listeliyorum. Bu kodun içine bu ay içinde yayınlanan yazıları da listeletecek kodu koymak istiyorum. Aşağıdaki şekilde yapınca olmuyor.

$filtre=" where post_author='$u' and  month(post_date)=month(curdate()) and year(post_date)=year(curdate()) and month(post_date)=month(DATE_SUB( curdate() , INTERVAL 1 month )) and year(post_date)=year(DATE_SUB( curdate() , INTERVAL 1 month )) and vote>=$a5->a and  month(voted)=month(curdate()) and year(voted)=year(curdate())      GROUP BY g.id having count(*)>=$a1->a and (sum(vote)/count(*))>=$a2->a ";
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.