kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yettim Gayri

Network iyimdir Kötümüdür konusu olmadığı için pek o konuya girmiyorum ama bilmeden konu hakkında yorum yazmak'da cehallet'tten öte değildir.

Konuya gelicek olursak,

Türkiyede en büyük özgün içerik üreten birisi ile VISO için konuşuyorduk skype'de Kanalın 250K abonesi var ve günlük 3K filan yeni abone geliyor kanal sahibine.

YT kanalın'ın aylık 1,5M izlenmesi var ve son 1- 21 Tarihi arasında kazandığı toplam para 400 USD idi, ( son 8-9 gün nedir bilmiyorum) Bahsettiğim kanal'da Maker Studio network'üne dahil.

Ben @Drift Kanalı için konuştuğumda kazançların tam yansıması için 1 ay geçmesi ve kazançların kesinleşmesi gerektiği söylediler.

Ocak ayı ve şubat' ayının ortasına kadar kazançların genelde çok düşük olduğunu zaten bilinen birşey.

VISO network'e dahil olan ve türkçe içerik üreten diğer kanal sahiplerine kazançları hakkında bilgi sordum ama genelde net bir cevap vermediler. Sadece diğer aylara göre daha az kazandıklarını söylediler.

@Drift'in dediği gibi Türkçe Özgün içerik üreten birisi varsa Viso, Diğer network veya Adsense ile kazançları hakkında ortalama birşeyler yazabilirse hepimiz için aydınlatıcı olur.
Sagolsun kerem bey çok ilgili biri birşey düzelteyim kanal tamamen ingilizce gündede 10k izlenimi var kazanç ise 2-4$ arası viso ile çalışan arkadaşlar varsa ilk deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.