Rymelhone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şevkini kırmakla alakası yok.Bende yazımda yazdım herhalde , 3 haftada yağlar erimez ancak kilo verirseniz incelirsiniz diye.Üstesinden gelemez diye birşey yazdığımı da görmedim.
Yine söylüyorum 3 Hafta'da yağlarını kesinlikle yakamaz.Sıkı bir rejime girerse verdiği kilolar sayesinde bel ve etrafındaki bölgede gözle görülür incelme olur.
Bu iş bu kadar kolay olsaydı , herkes 1 ayda fit görünüme sahip olurdu.
Ve karın kası çalışarak göbek erimez.Karın kasları vücudun en küçük ve az olarak çalışan kaslarıdır.Çok kısa çalışmalar ile karın kasları çıkar ancak , kasların üstündeki yağlardan dolayı bu kaslar görülmez.Amatör spor yapıp , vücut çalışmayan bazı zayıf kişiler , hiç çalışmadan karın kaslarının çıktıklarını söylerler.Bu da dediklerime örnektir.Görüşlerime katılır katılmazsınız saygı duyarım.Siz kendi bildiğinizle ben kendi bildiğimle . İyi günler.
Boş konuşmaya gerek yok konu sahibi diyor göbeğim incelsin belirgin oranda küçülsün 3 haftada olamıcak birşey değil sıkı bir program ile incelemeyi rahat bir şekilde halledebilir. Kas üstündeki yağların verilmesi zaten zor bunu herkes biliyor yani neden boşuna yazıyorsun karın bölgesindeki yağ oranını biraz azaltıp kaslarını çalıştırarak göbek bölgesini toparlıyabilir.
Yağ yakamaz şeklinde bir tabir çok yanlış boş konuşmaktan başka birşey değil yağ yakmadan kasıt nedir ? Bu arada adamın yağ oranını nereden biliyorsun sen ?
Yağ oranında azalma olmayacağını nereden biliyorsun sen ? Adam 3 haftada baklava çıkarmak istiyorum demiyor ki göbeğim incelsin diyor.